Bandvaren

Bandvaren

Het bandvaren spreekt aardig voor zich, wanneer je met ons mee gaat, ga jij achter onze boot op een band zitten of liggen. Je kan met 2 of met 4 mensen op zo’n band. Een ritje bandvaren duurt bij ons 10 minuten en is alleen te boeken naast een andere activiteit of een dagje varen. 

Hoe ziet jou tijd bij ons eruit?

Als je bij ons komt bandvaren pikken we jou op in de haven. Je tekent de eigenrisico-verklaring voor we vertrekken. Terwijl we naar het snelvaargebied varen krijg jij een zwemvest aan en blazen wij de Funtube of de Sombrero op. Als we op onze bestemming zijn gaat de band het water in. De schipper vaart hard met de boot en slingert de band zo ver mogelijk heen en weer over de golven. 

bandvaren

Wie van jullie blijft er droog?

Achter de boot hangend, liggend op de Funtube, met je beste vriend, vriendin of een familielid, lol zal je altijd hebben. Nu ook zittend in onze nieuwste aanwinst, de Sombrero, met maar liefst 4 mensen tegelijk! Het geeft niet alleen een adrenaline kick, maar in meeste gevallen ook een lachkick! De een ligt te gillen en de ander komt niet meer bij. We hebben het allemaal al gezien en het is waar, iedereen staat fantastisch op de foto. Dit wil je écht wel vastleggen!

Wanneer je met ons mee gaat streven wij er naar dat er 2 van onze medewerkers aanwezig. Wij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Wij zijn in het bezit van een Funtube en een Sombrero. De Funtube is gemaakt voor twee personen en de Sombrero voor vier personen.

Wanneer je op de band gaat krijg je van ons altijd een zwemvest. Dit is verplicht. Een helm dragen is bij bandvaren optioneel. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.