Wakesurfen

Wakesurfen

Wij bieden jou een wakesurfles van 20 minuten excl. vaartijd. Daarnaast kan je ook kiezen voor een strippenkaart of boeken voor een aantal uur activiteit. Wij streven er naar om met 2 van onze medewerkers aanwezig te zijn. Wanneer er geen boeking na jullie staat gepland, is het mogelijk om een extra activiteit te boeken op de boot.

Wakesurfen achter een boot?

Jaaa! Wakesurfen achter de boot is een up-coming activiteit die wij als team dol graag wilde aanbieden. Net zoals golf surfen op zee ga je met wakesurfen, surfen op de golf achter de boot! Dat gaat niet zomaar achter elke boot én er is een wakeshaper voor nodig. Wij zijn zelf groot fan geworden, we vinden het heerlijk om te surfen!

wakesurfen

Hoe ziet jou tijd er bij ons uit?

Wanneer je aankomt op onze locatie ontvangen wij jou bij onze boot. Hier vul je als eerst jou eigen risico verklaring in. Je krijgt van ons een zwemvest en eventueel een wetsuit. Na het tekenen van de eigen risico verklaring kunnen we vertrekken. We varen naar het snelvaargebied en dan kunnen we starten. Met je surfboard en het touw ga jij na de instructies het water in. Gaat dit nou gelijk super goed? Dan is het tijd om het touw naar binnen te gooien en écht zelf de golf te pakken!

Wanneer je met ons mee gaat streven wij er naar dat er 2 van onze medewerkers aanwezig. Wij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Wij zijn in het bezit van een goed wakesurfboard. Alles wat je nodig hebt, ligt bij ons in de boot.

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen is er voor iedereen een zwemvest aanwezig. Voor tijdens de activiteiten is er ook een helm aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een email voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed van alcohol of drugs!