Dagje varen

Dagje varen

Een dagje met ons weg kan geboekt worden voor 3 uur of voor 6 uur. Tijdens deze dag is het mogelijk om al onze activiteiten uit te proberen. We streven er naar om altijd met 2 medewerkers aanwezig te zijn.

Hoe ziet jou tijd er bij ons uit?

Een kwartier voor aanvang verwachten we jullie bij zeilschool De Randmeren. Voor we vertrekken tekenen jullie je eigen risico verklaring. Dan zijn we klaar om te gaan. Jullie bepalen wat we gaan doen. We kunnen beginnen met een stukje varen, activiteiten doen of ergens voor anker liggen zodat jullie een duik kunnen nemen. Tussendoor kunnen we altijd een keer terug varen voor een sanitaire stop en/of om van koelbox te wisselen. Wanneer de tijd om is varen we terug naar de haven om jullie af te zetten.

feesten en partijen dagje varen

Alleen maar genieten

Voor ons is het duidelijk. Een dagje uit op het water is alleen maar genieten. In onze prachtige boot, zonnen op het dek, muziek door de (fantastische!) boxen, een hapje en een drankje erbij, niks maakt ons gelukkiger. Ons doel is dan ook dit met jullie te delen! Iedereen die bij ons komt willen wij een dagje uit bieden waar zij met een lach op terug kijken. Als je actief bezig wilt zijn, de spanning wilt opzoeken en nieuwe sporten uit wilt proberen achter de boot.* Of wanneer je wilt ontspannen, lekker even wilt dobberen, een duikje wilt nemen om af te koelen en je wilt laten verzorgen met wat te eten en te drinken. Nergens aan hoeven denken en alleen maar genieten van de gezelligheid. Dat jullie vertrekken met een lach op je gezicht, dat is ons streven.

*Mocht je tijdens het dagje varen ook willen wake surfen, neem dan contact met ons op.

Wanneer je met ons mee gaat zijn er altijd 2 van onze medewerkers aanwezig. Zij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Wij zijn in het bezit van alle benodigde materialen. 

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen is er voor iedereen een zwemvest aanwezig. Voor tijdens de activiteiten is er ook een helm aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een mail voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed van alcohol of drugs!