Floating party

Wat maakt een feest, nou een feest? Gezelligheid natuurlijk! Lekker gek doen met elkaar, lachen en elkaar uitdagen! Het is dan ook super leuk om voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest een dagje met ons mee te varen kort om vooral uw feesten en partijen. Op onze boot is gezelligheid gegarandeerd! 

Een dagje uit zijn en helemaal nergens aan hoeven te denken. Wij vinden dat het water dé plek is om dat doen! Waar je even alleen maar bezig bent met genieten. Genieten van het weer, het water, onze luxe boot en het gezelschap. Waar je lekker actief én juist heel ontspannen bezig bent. Waar je achter de boot kan watersporten en op het zonnedek kan bij bruinen.

feesten en partijen dagje varen
feesten en partijen 2Wat maakt jou dag tot een feest?

Geef jullie wensen aan ons door, er is heel veel mogelijk. Op onze boot kunnen naast twee van onze medewerkers nog 5 gasten mee. Is dat niet voldoende plek? Dan is het altijd mogelijk om een extra boot te regelen. Op deze dag kan je al onze activiteiten (wakeboarden, waterskiën, kneeboarden of bandvaren) uitproberen en is er dus voor iedereen wel wat te doen!

Met onze geweldigde geluidsinstallatie op de boot, is het altijd tijd voor een deuntje tijdens al uw feesten en partijen. Naast de mogelijkheid om na der hand te barbcueën, is het ook nog mogelijk om uit te breiden met een latin dansworkshop! Dus denk jij, na alleen zo’n dag watersporten zijn wij nog niet uit gefeest! Vraag dan naar de optie voor zo’n leuke workshop in ons contact formulier. Doorgaan tot in de late uurtjes, onder het genot van een drankje, een hapje én een dansje? Maak jou feestje met de workshop helemaal af! 

Wanneer je met ons mee gaat zijn er altijd 2 van onze medewerkers aanwezig. Zij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Er is een mooi groot zonnedek op de boot aanwezig. Om de activiteiten te kunnen beoefenen zijn alle materialen aanwezig.

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn er voor tijdens de activiteiten voor iedereen zwemvesten en helmen aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een mail voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed!

voor al uw feesten en partijen