Waterskiën

Waterskiën

Bij ons kan je voor 20 minuten p.p. komen waterskiën, dat is excl. vaartijd. Daarnaast kan je ook kiezen voor een strippenkaart of boeken voor een aantal uur activiteit. Wij streven er naar om met 2 van onze medewerkers aanwezig te zijn. Wanneer er geen boeking na jullie staat gepland, is het mogelijk om een extra activiteit te boeken op de boot.

Hoe ziet jou tijd er bij ons uit?

We halen jou in de haven op en varen naar onze bestemming. Voor we dat doen, teken jij je eigen risico verklaring. Onderweg krijg je de eerste uitleg en word je voorzien van een zwemvest en helm. Aangekomen in het snelvaargebied word de boot stil gelegd en krijg je nog wat extra tips. Je trekt je waterski’s aan in het water en dan is het tijd om te gaan oefenen. De instructeur houd jou altijd in het oog en blijft jou de hele tijd helpen. Ben jij al een ervaren waterskiër? Dan is het gaan met die banaan!

waterskiën

Waterskiën doen ze al een eeuw!

Waterskiën is een bruisende sport die al tijden beoefend word, inmiddels zo’n 100 jaar! Waarschijnlijk daardoor ook de bekendste watersport achter de boot. Ben jij het al gewend om skiënd de berg af te gaan? Dan is waterskiën waarschijnlijk echt iets voor jou!

Wanneer je met ons mee gaat streven wij er naar dat er 2 van onze medewerkers aanwezig. Wij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Wij zijn in het bezit van een set waterski’s. Alles wat je nodig hebt, ligt bij ons in de boot.

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen is er voor iedereen een zwemvest aanwezig. Voor tijdens de activiteiten is er ook een helm aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een email voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed van alcohol of drugs!