Wakeboarden

Wakeboarden

Wij geven je wakeboardles en het lukt bijna iedereen om de tijdens de eerste les te staan. Mocht het niet vanzelf gaan dan duiken we het water in om je vanuit daar te helpen. Je kan bij ons een wakeboardles boeken voor 20 minuten p.p. (Excl. vaartijd). Daarnaast kan je ook kiezen voor een strippenkaart of uur/dag verhuur. Wij streven er naar om met 2 van onze medewerkers aanwezig te zijn. Het is vaak mogelijk om ter plekke bij te boeken, mocht je na 20 minuten nog kracht over hebben!

Waarom wij zelf kiezen voor wakeboarden

Als je daar eenmaal staat en op je board over de golven glijd, dat geeft een onmiskenbaar gevoel van vrijheid! Ook is er bij wakeboarden veel mogelijk aan trics, waardoor het ook uitdagend blijft om te doen. Het geeft een heerlijke adrenaline kick en er is ruimte voor spanning en ontspanning.

wakeboarden dagje varen

Hoe ziet jou tijd er bij ons uit?

We pikken jou op en varen naar onze bestemming. Voor we dat doen vul jij eerst jou eigen risico verklaring in. Onderweg krijg je de eerste uitleg en word je voorzien van een zwemvest en helm. Aangekomen in het snelvaargebied word de boot stil gelegd en krijg je de laatste uitleg. Je krijgt een wakeboard aan en gaat met het touw in je hand, het water in. Dan is het tijd om te gaan oefenen. De instructeur houd jou altijd in het oog en blijft jou gaande weg tips geven. Ben jij al een ervaren wakeboarder? Dan is het uitrusting aan en gaan!

Wanneer je met ons mee gaat streven wij er naar dat er 2 van onze medewerkers aanwezig. Wij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Wij zijn in het bezit van wakeboards in alle maten. Alles wat je nodig hebt, ligt bij ons in de boot.

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen is er voor iedereen een zwemvest aanwezig. Voor tijdens de activiteiten is er ook een helm aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een email voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed van alcohol en drugs!

geen foto