Strippenkaart

Ik wil meer!

De strippenkaart is een voordelige keuze wanneer je van plan bent om vaker bij ons te komen watersporten. Ben jij nou die persoon die geen genoeg kan krijgen van sportief bezig zijn. Die het liefst elke avond achter de boot hangt? Dan is de strippenkaart echt iets voor jou!

Hoe werkt dat nou?

De stippenkaart is geldig voor 5 keer 30 minuten watersporten. Je kan jou sessies inplannen wanneer het jou uit komt. Neem contact met ons op over wanneer je wilt komen. Onze strippenkaart is niet gebonden aan 1 persoon. Mocht je aan het eind van de zomer nog strippen over hebben, dan kan je deze dus delen met wie jij wil!

Strippenkaart

Een strippenkaart kan je bij ons gebruiken voor 5 keer 30 minuten. Je kan deze inzetten voor de activiteiten:

  • Wakeboarden
  • Waterskiën
  • Kneeboarden

*Wil je komen wakesurfen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met de strippenkaart kan je dus meerdere keren bij ons komen én sta/zit je 10 minuten langer achter de boot, dan bij onze losse lessen.

Wanneer je met ons mee gaat streven wij er naar dat er 2 van onze medewerkers aanwezig. Wij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Er is een mooi groot zonnedek op de boot aanwezig. Om de activiteiten te kunnen beoefenen zijn alle materialen aanwezig.

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen is er voor iedereen een zwemvest aanwezig. Voor tijdens de activiteiten is er ook een helm aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een email voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed van alcohol of drugs!