Watersportbedrijf Nautic sinds 2020

Robin en Matthijs hebben een tijdje samengewerkt in de horeca en werden al snel goede vrienden van elkaar. Robin had al langere tijd een boot tot zijn beschikking en zo volgde er vele avonden met z’n allen op het water. Het duurde niet lang voor de boot regelmatig vol zat met familie en vrienden. Zo ontstond er een gedeelde passie met vele dromen. Want hoe leuk zou het zijn als we deze passie ook zouden kunnen delen met andere? En hoe gaaf zou het zijn als we anderen kunnen meenemen bij iets waar wij zo veel plezier aan beleven? 

De tijd van dromen is voorbij en Watersportbedrijf Nautic is ontstaan.

 In 2021 is ook Demi aangesloten bij het watersportbedrijf. Zij was eigenlijk al jaren niet van de boot af te slaan en daarom werd er besloten dat zij ook onderdeel van het bedrijf mocht zijn.

Robin van der Horst

Mijn passie voor watersport gaat al terug naar 2005. Vanaf dat moment was ik altijd in of op het water te vinden. Het begon met een klein rubber bootje en uiteindelijk werd dit een goed uitgeruste speedboot. Een waar ik liever achter stond, dan dat ik achter het stuur zat. Wakeboarden werd al snel mijn favoriet, ik begon toen ik 11 jaar oud was. Mijn kracht voor het bedrijf is dan ook het lesgeven. Nu we dan eindelijk onze eigen prachtige boot hebben, is op het water de enige plek waar je mij nog zal zien! Naast ons watersportbedrijf heb ik een eigen service en afbouw bedrijf.

Matthijs van der Louw

Mijn liefde voor het water is begonnen toen ik rond mijn 7de levensjaar in Zeewolde kwam te wonen. Vanaf dat moment ben ik gaan zeilen. Ik ben begonnen met lessen in een optimist, wedstrijden gevaren met kielboten en ben uiteindelijk lessen gaan geven in verschillende disciplines. Rond mijn 18de ben ik gaan windsurfen en ook hier geef ik nu les in. Toen ik Robin ontmoette zijn we vaak samen het water op gegaan en ben ik begonnen met wakeboarden. Inmiddels heb ik mij verdiept in het kneeboarden en kan ik jou hier alles over uitleggen. Naast ons watersportbedrijf werk ik als audicien.

Demi Tonen

Toen ik klein was vond je mij nergens anders dan in het water. Mijn liefde rondom het water is nooit overgegaan. De gezelligheid staat daarbij voor mij voorop. Dagjes met vrienden aan het water of op de boot maken mij het gelukkigst. Sinds 2019 ben ik aan het leren wakeboarden en dat gaat steeds beter. Samen met iemand op de band of sombrero vind ik het meest hilarisch! Ik ben dankbaar dat ik mij heb mogen aansluiten bij deze toppers in 2021. De sfeer is altijd goed en natuurlijk komt er een heerlijke muziekje door onze prachtige boxen! Naast het watersportbedrijf werk ik in de gehandicapten zorg en geef ik salsa lessen. 

Super Air Nautique

 

Lengte:         6,4 M

Gewicht:        1769 KG

Capaciteit:    12 personen

Vermogen:     340 PK

geen foto