Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag je meedoen met de aangeboden activiteiten?

Vanaf 8 jaar, mits ouder/voogd de eigen risicoverklaring tekent. Vanaf 16 is het tekenen door ouder/voogd niet meer verplicht.

Wanneer mag ik meedoen met de activiteiten?

Als er voor aanvang van de activiteit betaald is. De eigen risicoverklaring getekend is. U zichzelf voldoende in staat stelt om aan de algemene voorwaarden te voldoen. Deze staan op de site vermeld. U niet onder invloed bent van alcohol of drugs.

Hoe reserveer je?

Online via het contact formulier kun je reserveren of ons reseveringsysteem. Je krijgt van ons per mail een factuur. Bij aanbetaling van 50% is de reservering definitief.

Hoeveel personen kunnen er mee op de boot?

Er kunnen 8 mensen op de boot plus een schipper en instructeur

Mag ik iemand meenemen als ik ga deelneem aan een activiteit?

Je mag 1 persoon meenemen mits er genoeg ruimte aanwezig is op de boot. Willen er meer mensen mee, dan gaat dit in overleg en zit er een vergoeding aan verbonden.

Zijn er veiligheidseisen?

Voor deelname is het belangrijk dat u zich zelfstandig kunt redden in het water. Het dragen van zwemvest/impactvest is tijdens de activiteiten verplicht, watersportbedrijf Nautic stelt deze beschikbaar. Daarbij zijn er helmen aanwezig. Mocht u deze willen gebruiken, is dat altijd mogelijk.

Mag ik zelf met de boot varen als we deze huren?

Omdat het gaat om een snelle motorboot is het hebben van een vaarbewijs verplicht. Daarom kiezen wij ervoor om bootverhuur te doen met schipper. Dit zit bij de prijs in berekend.

Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? mail of bel ons dan gerust. of vul hier een contact formulier in!