Kneeboarden

Kneeboarden

Bij ons kan je voor 20 minuten p.p. komen kneeboarden, dat is excl. vaartijd. Daarnaast kan je ook kiezen voor een strippenkaart of boeken voor een aantal uur activiteit. Wij streven er naar om met 2 van onze medewerkers aanwezig te zijn. Wanneer er geen boeking na jullie staat gepland, is het mogelijk om een extra activiteit te boeken op de boot.

Kneeboarden voor iedereen!

Kneeboarden is geen bekende watersport, maar wel een hele leuke en toegankelijke. Het is een leuke ervaring voor iedereen! Dus kom jij met je gezin? Dan is kneeboarden ook zeker leuk voor jou kinderen. Doordat je laag bij het water blijft word het over het algemeen als minder spannend ervaren, maar het is zeker niet minder leuk. Scheuren achter de boot, wie wil dat nou niet!?

kneeboarden

Hoe ziet jou tijd er bij ons uit?

We ontmoeten jou in de haven en brengen je op de boot naar het snelvaargebied. Voor we vertrekken onderteken jij de eigen risico verklaring. Onderweg word jij voorzien van een zwemvest, een helm en alle informatie die je nodig hebt om op jou kneeboard te komen zitten. Aangekomen op de bestemming laten we je zien hoe je het touw vast maakt aan je kneeboard. Als jij in het water klaar ligt gaan we van start. De instructeur houd jou in het oog en geeft jou persoonlijke tips. Ben jij al eens eerder wezen kneeboarden of een ervaren kneeboarder? Dan zal onze instructeur jou uitdagen!

Wanneer je met ons mee gaat streven wij er naar dat er 2 van onze medewerkers aanwezig. Wij hebben veel kennis van de boot en de activiteiten.

Ons bedrijf is uitgerust met een prachtige boot die vaart op gas. Wij hebben een mooi kneeboard om mee te oefenen. Alles wat je nodig hebt, ligt bij ons in de boot.

Om de dag zo veilig mogelijk te laten verlopen is er voor iedereen een zwemvest aanwezig. Voor tijdens de activiteiten is er ook een helm aanwezig. De bestuurder van de boot is in het bezit van een vaarbewijs.

Er zijn tal van mogelijkheden om op jou dagje uit voorzien te worden van drinks & bites. Stuur ons een email voor meer informatie. Er mogen geen activiteiten uitgevoerd worden onder invloed van alcohol of drugs!